Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: İçinde bulunduğu kültürel mirası değerlendirerek koruyan geliştiren, yaşanan hayatı doğru yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, dinin asıl kaynaklarını anlamaya gayret eden, din olgusunu bilimsel araştırmalara dayalı olarak anlayan ve yorumlayan, yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere açık olan ve saygı duyan, bilgiyi içselleştirerek kendini geliştirmeye ve erdemli olmaya çaba gösteren, dini mirasını özümseyen, her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık olan, birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Çağdaş donanıma sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, bilgi üreten ve bunu kullanılabilen insan yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Belediye Servisi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0272 319 3100 05526707030

WEB - https://tasolukiho.meb.k12.tr

Adres - Taşoluk Kasabası Bahçelievler Mahallesi Ergenekon Sokak No12 SİNANPAŞA / AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Taşoluk Kasabası / Sinanpaşa / Afyonkarahisar

Ulaşım Sabah Afyondan 7:30´da hareket eden öğretmen otobüsü vardır. Günün her iki saatinde Taşoluk otobüsleri ile ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl 42 Km İlçe 28 Km olan Taşoluk Belediyesi, Antalya ana yolu üzerinde bulunmaktadır.